Wie zijn wij

Ontwikkeling en Verkoop:

Logo KolatWonen

KoLat kent zijn oorsprong uit het woord KoopLater. KoopLater is ons uniek woon-/koopmodel waarbij consumenten alvast gaan wonen en later de woning (gefaseerd) gaan kopen. Afhankelijk van de groeisnelheid in financiële koopkracht verwerven ze telkens op een bepaald moment een stukje eigendom van de woning tot uiteindelijk de woning geheel in bezit is. Ons model is ontwikkeld voor een sterk groeiende doelgroep die tussen wal en schip is beland of gaat belanden. “Te arm voor een koopwoning, te rijk voor sociale huurwoning” en tegenwoordig ook steeds vaker "te arm voor particuliere huur" door de strenge verhuurvoorwaarden.  Meer dan 500.000 inwoners van Nederland behoren tot deze groep.

Wonen kent zijn oorsprong dat wij de KoopLater woon-/koopvorm(en) toepassen op nieuwbouwwoningen die wij zelf ontwikkelen, realiseren en exploiteren. Dus naast het woongenot, leveren wij ook het woonbezit.

Kolat Wonen team

KoLat Wonen Team

Door het vakkundig bundelen van krachten, kennis en ervaring uit diverse disciplines woningbouw ontwikkeling, bouw, financiële, makelaardij en vastgoedmarketing, heeft dat geleidt tot een succesvolle samensmelting van het KoLat Wonen Team.

 

Edwin, Peter en Wilson hebben een team van ruim 20 personen achter zich staan. Daarnaast beschikt KoLat Wonen op landelijk niveau over een professioneel netwerk. Middels onderscheidende ketenintegratie wordt het totale KoLat Team per project/locatie tot stand gebracht.

Realisatie bouw:

Huybregts-Relou-logo

Huybregts Relou is met bijna 150 medewerkers een van de middelgrote bouwondernemingen in Zuid-Nederland. Onze medewerkers hebben een hands-on mentaliteit en een hoge mate van betrokkenheid.

Dit wordt gerealiseerd door een informele werksfeer, waarbij samenwerking aan een goed eindresultaat de boventoon voert. Korte communicatielijnen in de gehele organisatie ondersteunen dit proces. Zo wordt dagelijks met plezier samengewerkt aan het behalen van de hoogst mogelijke kwaliteit voor onze klanten.

“Sinds 1873 de betrouwbare bouwpartner voor kwaliteitswoningen”.

Jouw privacy instellingen

Kolat Wonen hecht veel waarde aan het waarborgen van je privacy. Klik op 'Privacy instellingen' voor meer informatie, of sluit deze melding en geniet van je recht op 'Privacy by default'!

Privacy policy | Sluit deze melding
Scroll naar top